Velvære og forkælelse til ansigtet

Giv dig selv et naturligt løft, uden kemisk indgriben.

Ansigtszoneterapi m. GuaSha Lifting

Dette er en skøn holistisk ansigtsmassage inspireret af gamle asiatiske behandlingsteknikker som zoneterapi, akupressur, lymfedrænage og nervebanestimulering.
Der laves en let afrensning af huden på ansigt og dècolletè, hvor der masseres blidt for at starte blodcirkulationen. Herefter påbegyndes behandlingen, der handler om at booste ansigtets nerver, muskulatur og væv. Der arbejdes med en lækker naturlig ansigtsolie, der fugter og giver næring til huden.
Ansigtsmassagen giver dig et naturligt løft ved at øge blodcirkulationen, toksiner frigives, musklerne afspændes og hudens elasticitet boostes. Der sættes gang i kollagen produktionen og huden får sin glød tilbage.
For at se optimalt resultat anbefales det at gentage behandlingen 1x hver uge i 6 uger, hvorefter behandlingen vedligeholdes med behandling med 4-6 ugers mellemrum.
Book på toppen af siden

Ansigtsmassage m. Gua Sha

Ansigtsmassage, hvor der anvendes GuaSha teknikker og redskaber for at øge blodcirkulationen og hjælpe huden med at frigive affaldsstoffer. Resultatet er øget glød, opstramning af huden og tonet muskulatur, efter gentagende behandlinger.
En dejlig afslappende nydelse for enhver - kvinde som mand.

Der anvendes økologiske og veganske produkter, danskproduceret fra en lille virksomhed på Bornholm - mærker hedder RAR Natur.
Book på toppen af siden

Kosmetisk Akupunktur

Kosmetisk akupunktur er en behandling til dig, der ønsker slow aging og en hud med en naturlig flot glød - uden brug af kosmetisk kirurgi eller botox indsprøjtning.
Kosmetisk akupunktur tager udgangspunkt i at genoprette en naturlige balance - for naturlig skønhed kommer indefra.

Dit ansigt reflekterer din indre sundhed, og en behandling med kosmetisk akupunktur er ikke udelukkende kosmetisk - den har også en sundhedsfremmende effekt og bidrager til at genskabe kroppens balance.

Behandlingen støtter din hud til at:
- Aktivere collagen produktionen
- Øge blodcirkulationen i ansigtet
- Opnå en smuk glød i huden
- Mindske fine linjer og ældningstegn
- Reducere mørke render og poser ved dine øjne
- Mindske rødme & uskønne farver i huden

Ved kosmetisk akupunktur aktiveres din hud gennem indstik af meget tynde sterile nåle i ansigtet, som går ind og øger blodgennemstrømningen i huden. Hudens celler stimuleres til at forny sig og danne mere collagen, hyaluron og elastin.

Hvordan?
I det lag i huden, hvor nålen sættes, ligger ”produktionscentre” for hyaluronsyre, collagen og elastin – de skaber fasthed og opretholder fugtbalancen i huden, og giver nyt fylde, så små ujævnheder glattes ud. Blodcirkulationen fjerner affaldsstoffer og øger gløden, så trist og livløs hud igen kan få gløden tilbage.

Kosmetisk akupunktur er derfor en naturlig måde at fremme kroppens egen produktion af collagen.

Gør det ondt?
Nåle i ansigtet kan virke skræmmende, og mange frygter at det kan være smertefuldt. Ved kosmetisk akupunktur vil du kortvarigt mærke et lille prik ved selve ind-stikket. Når nålen er sat, forsvinder en evt. smerte og kan blive erstattet af en lille spænding omkring nålen, en snurrende fornemmelse, varme eller lidt sitren.

Nålene skal sidde i ca. 20 - 30 minutter, hvorefter nålene tages ud og kasseres.
Behandlingen kan kombineres med andre behandlinger, herunder med Gua Sha lifting.

Efter relativt få behandlinger, kan du opnå synlige virkninger som:
- Løft af øjenlåg
- Mindskning af fine linjer i huden
- Mindskning af nedadgående mundvige og (ryge) linjer
- Mindskning af dybe furer mellem øjnene og linjer ud fra øjenkrogen
- Glød og mere energi i huden

Du vil kunne opleve effekt af en enkelt behandling, men for fuld effekt anbefales som opstart, at få 5 behandlinger med én ugens interval mellem behandlingerne.

Under behandlingen kan du opleve:
En følelse af afslappethed & træthed
Øget energi & velvære
Summen & prikken i kroppen
I sjældne tilfælde, kan der ved indstikspunkter opstå små blå mærker.

Drik altid rigeligt med vand før og efter akupunktur, da behandlingen medfører en udrensning og afbalancering af kroppen.

Kosmetisk akupunktur har en varighed af ca. 60 min.

Behandlingen inkluderer:
- en mild afrensning & eksfoliering af din hud
- behandling med kosmetisk akupunktur
- afsluttende pleje af din hud

Behandlingen til intropris 449 kr.
Klippekort til 5 behandlinger intropris 1900 kr.- spar 15%.

Book på toppen af siden