Kranio-Sakral Terapi

Du modtager en blid afslappende behandling, hvor der arbejdes med at afspænde de områder din krop kalder på, samt at der skabes ro i nervesystemet igennem blide tryg og uden at provokere kroppen hukommelse af fx smerter eller ubehag.
Kroppen husker alt via nervesystemet og derfor vil den blide tilgang gennem Kranio-Sakral Terapi kunne komme ind til roden uden at kroppen spændes op i smerte. På denne måde kan vi arbejde med kroppens hukommelse og nænsomt arbejde med at rette skævheder og ubalancer op igen, så kroppens eget helbredende system kan tage over.

Ansigtszoneterapi m. GuaSha lifting

Dette er en skøn holistisk ansigtsmassage inspireret af gamle asiatiske behandlingsteknikker som zoneterapi, akupressur, lymfedrænage og nervebanestimulering.
Der laves en let afrensning af huden på ansigt og dècolletè, hvor der masseres blidt for at starte blodcirkulationen. Herefter påbegyndes behandlingen, der handler om at booste ansigtets nerver, muskulatur og væv. Der arbejdes med en lækker naturlig ansigtsolie, der fugter og giver næring til huden.
Ansigtsmassagen giver dig et naturligt løft ved at øge blodcirkulationen, toksiner frigives, musklerne afspændes og hundens elasticitet boostes. Der sættes gang i kollagen produktionen og huden får sin glød tilbage.
For at se optimalt resultat anbefales det at gentage behandlingen 1x hver uge i 6 uger, hvorefter behandlingen vedligeholdes med behandling med 4-6 ugers mellemrum.
Der er mulighed for at købe klippekort til 5 behandlinger for 2195.-

Organmassage - Chi Nei Tsang

Organmassage - Chi Nei Tsang - er meget udbredt i østen. Denne form for massage hjælper med at løse eventuelle dysfunktioner i et organ, ligesom det hjælper med at igangsætte en udrensningsproces og beroliger og afstresser sindet.

Alt hvad vi tager ind igennem vores system, både fysisk og psykisk, går igennem vores organer. Særligt vores følelser har stor indflydelse på organernes funktion. Dårlig kropsholdning, stress, operationer, sygdom, manglende bevægelse og forurening fra rygning, alkohol osv er også faktorer, der påvirker organernes funktion og bevægelighed.

Vi trækker vejret ca. 24.000 gange dagligt, og ved hver indånding presses mellemgulvets muskel Diaphragma nedad, og bevægelsen påvirker på den måde bughulen og brystkassens ”rum”. Denne bevægelse kan kun ske problemløst, hvis alle organerne er “villige” til at gøre plads for hinanden

Chi Nei Tsang massagen består af blid og dybdegående massage af selve maveregionen og organerne. Abdomen kaldes også for vores ”anden hjerne”.
Stille og roligt løsnes spændingerne i abdomen, og organerne begynder at genvinde deres bevægelighed, vitalitet og dermed deres funktion.
Kroppens organer er omgivet af bindevæv, som også har til opgave, at holde organerne på plads. Hvis bindevævet der omgiver et organ, er spændt, kan det have indflydelse på organets funktion, blodcirkulation osv, og ved lang tids belastning kan dette resultere i reduceret organfunktion og mulige problemer i selve organet.

Der er en række symptomer, som kan antyde nedsat funktion i organsystemet. For dem alle gælder det, at de ikke nødvendigvis stammer fra ubalancer i de indre organer. Som alle andre ubalancer i kroppen, kan disse symptomer også relateres til øvrige store systemer i kroppen.

Oppustethed – mavesyre – diarrè – forstoppelse – hæmorider – rygsmerter – nakkesmerter – dårlig ånde – stakåndethed – smerter i brystkassen – spændt solar plexus – træthed – hofteproblemer – lændesmerter – smerter i underlivet – bøvsen – halsbrand – svært ved at tømme maven – spiser mange små måltider – eksem – sult/mæt-ubalance – nedsat sexlyst – knude i maven – svært ved at komme i gang om morgenen – svært ved at fordøje fedtstoffer – kolde hænder/fødder – stress – meget/ingen lyst til fedt mm.

Hvad kan organmassage afhjælpe?
-Lændesmerter, ryg- og nakke-spændinger.
-Træthed og stress. Balancere nervesystemet.
-Besvær med vejrtrækningen.
-Forbedre fordøjelse og absorption. Afhjælpe refleks og sure opstød.
-Forbedre immunforsvaret. Afhjælpe søvnbesvær og uro.
-Genskabe vitalitet, fysisk og psykisk.

Hovedpine og spændinger

Smerter og spændinger i nakke, skuldre og hoved kan virkelig dræne kroppen for energi.
Smerterne kan sætte sig i kæben og skabe endnu flere spændinger, der ofte stråler ned til halsen, skuldrene og nakken, og ud forskellige steder i hovedet, også kendt som spændingshovedpine.
Særligt kan stress forårsage mange spændinger, hvor man automatisk bider sammen i kæben, går rundt med skuldrene løftet og fremskudt for at ”beskytte” sig selv. Her sker der overspændinger i kroppen, når den skal kompensere for belastningen, og smerterne tager til.
Hvis belastningerne ikke behandles, vil kroppen skulle fortsætte med at kompensere og som ringe i vandet, spreder smerterne sig.
Hovedpine er ofte en følge af spændinger i nakke og skulder, og spændingshovedpine er en af de hyppigste former for hovedpine. Ved denne form for spændingshovedpine, stresses dit nervesystem og sender stressudløste hormoner gennem din krop, som vil spænde op så snart ”skaden” provokeres og vil beskytte kroppen mod yderligere smerter.
Synergi by Barsdal har sammensat en behandling, der er en blanding af flere behandlingsformer, hvor særligt Kranio-Sakral terapi, ansigtsmassage og massage af triggerpunkter er grundlaget for at få kroppen til at slippe de mange spændinger og dermed skabe plads til at smerterne kan fortage sig.
Behandling vil have fokus på at behandle dine gener samtidigt med, at der bringes ro på dit nervesystem.
Din krop besidder et selvregulerende og selvhelbredende system, der kan påvirkes gennem Kranio-Sakral terapi, og derfor ligger størstedelen af behandlingen indenfor dette område.
Behandlingen bliver tilrettelagt ud fra dit unikke behov, så der tages de metoder og teknikker i brug, som vil give mening for lige netop dig og dine smerter.

Ansigtsmassage m. GuaSha

Ansigtsmassage, hvor der anvendes GuaSha teknikker og redskaber for at øge blodcirkulationen og hjælpe huden med at frigive affaldsstoffer. Resultatet er øget glød, opstramning af huden og tonet muskulatur, efter gentagende behandlinger.
En dejlig afslappende nydelse for enhver -  kvinde som mand.

Der anvendes økologiske og veganske produkter, danskproduceret fra en lille virksomhed på Bornholm - mærker hedder RAR Natur. 

Signatur 1 RO

Du modtager en blid og rolig grounding efter en travl dag, hvor du får massage og lækker scrub behandling af fødder og ryggen, som ofte er et forsømt område. Der laves en scrub behandling og efterfølgende blid wellness massage. I ansigtet får du en blid massage med nervebane stimulering, som virkelig arbejder dybt. Du får lagt en skøn lermaske, og mens den arbejder, masseres hals, nakke og skuldre. Ler er et naturprodukt, som med sine effektive hudpleje egenskaber, vil nære din hud med fornyet energi.
Ler er ligeledes kendt for at rense og afgifte. Masken vil derfor, afgifte din hud og tilføre den mineraler ,alt imens du modtager behandling på din dejlige krop. En super lækker behandling, der efterlader kroppen i ro og velvære. (tiden er incl af-og påklædning)

Wellness Massage

Dette er en afslappende wellness massage, hvor de blide massagestrøg fylder din krop og sjæl med fornyet energi. Wellness massage er ikke bare en skøn og afstressende behandling, den har også adskillige positive effekter for sundheden. Blodcirkulationen forbedres, hvorved ilt og næringsstoffer lettere transporteres rundt i kroppen, samtidig med at affaldsstoffer udskilles. Nervesystemet stimuleres, hvilket sætter gang i kroppens naturlige lægende proces – den indre ro og indre balance genoprettes.
Der kan vælges mellem helkropsmassage (varighed 60 min) eller overkroppens bagside (varighed 45 min)


Wellness Massage 45 min (overkrop/bagside) 390.-

Wellness Massage 60 min (hele kroppen) 480.-

OBS: Det er vigtigt at understrege, at massagebehandlingen er wellnessmassage, og jeg ikke er uddannet fysiurgisk massør. Har du smerter eller skader, bør du i stedet opsøge en sportsmassør. 

Infrarød Varmebehandling

Et infrarødtæppe udsender elektromagnetiske bølger og stråler, som skaber vibrationer og dybdevarme i din krop – bølgerne er ikke farlige og forårsager ingen skader indeni såvel som uden på din krop eller hud.
Infrarød varme er effektivt ved muskel-og ledsmerter, menstruationssmerter, gigtlidelse, fibromyalgi, rygsmerter, spændingshovedpine, betændelsestilstande og det øger blodcirkulation og stofskifte, sænker blodtrykket og fremskynder restitution efter fysisk aktivitet.
Den infrarøde varme trænger ca. 3-4 cm ind i kroppen og arbejder dybt med at blødgøre spændinger og frigive affaldsstoffer.
Du skal medbringe evt skiftetøj, da du ligger ved høj temperatur og vil svede under behandlingen.
Pris for klippekort med 5 klip er 1125,00 kr. (spar 15%)

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage er en dybdegående massage, hvor de varme lavasten lader kroppen forløse dybereliggende spændinger end ved traditionel massage. Både forside og bagsiden af kroppen massres med de varme sten og afsluttende får ansigtet også en blid massage, hvor varmen er med til at frigive spændinger.
Ophobede affaldsstoffer frigives og det anbefales at der drikkes rigeligt med vand efterfølgende. Udrensningen kan arbejde i op til 72 timer efter behandlingen. (tiden er incl af-og påklædning)

Prisliste

KranioSakralTerapi
KranioSakralTerapi
525,00 DKK
Kranio-Sakral Terapi m. healing
575,00 DKK
Ansigtsmassage
Ansigtszoneterapi m. GuaSha lifting
475,00 DKK
Ansigtsmassage m. GuaSha
275,00 DKK
Organmassage
Organmassage - Chi Nei Tsang
475,00 DKK
Akupunktur
Øreakupunktur
425,00 DKK
Kosmetisk Akupunktur
449,00 DKK
Signatur Behandlinger
Signatur 1 "RO"
525,00 DKK
Wellness Massage
Wellness massage
390,00 DKK
Wellness Helkropsmassage
480,00 DKK
Hot Stone massage
650,00 DKK
Øvrige behandlinger
Fodmassage
325,00 DKK
Fodmassage m. zoneterapi
425,00 DKK