Massage

Fokus på ro og balance til krop og sind

Wellness Massage

Denne behandling arbejder med at skabe ro i kroppen og arbejde med spændinger på en blid og behagelige måde.

Du og din skønne krop er i fokus for en afslappende wellness massage, hvor de bløde massagestrøg fylder din krop og sjæl med fornyet energi.

Blodcirkulationen forbedres, hvorved vil ilt og næringsstoffer lettere transporteres rundt i kroppen, samtidig med at affaldsstoffer udskilles.

Nervesystemet stimuleres, hvilket sætter gang i kroppens naturlige lægende proces – den indre ro og indre balance genoprettes.

En blid behandling, til dig der gerne vil slippe spændinger i kroppen, uden at kroppen spænder op som ved traditionel massage.

OBS: Det er vigtigt at understrege, at massagebehandlingen er wellnessmassage, og jeg ikke er uddannet fysiurgisk massør. Har du smerter eller skader, bør du i stedet opsøge en sportsmassør.
Book på toppen af siden

Reflekszone Massage

Rundt på kroppen finder vi punkter og zoner, der er forbundet med funktioner i kroppens systemer.

Ifølge Traditional Chinese Medicin (TCM) kan vi bruge kroppens energibaner/meridianer til at finde ubalancer og blokeringer, der kan være årsag til og udløser af fysiske smerter og ubalancer i organerne.

Igennem teknikker fra akupressur og zoneterapi, arbejdes der med din krops ubalancer ved blide tryk og massage af kendte punkter. Herved kan der opnås en påvirkning af kroppens energisystem, hvilket udløser kroppens evne til at skabe eller gendanne sin balance.

Reflekszone massage er velegnet til flere tilstande og symptomer, og kan anvendes ved mindre akutte og kroniske sygdoms- og smertetilstande, og kan med fordel bruges forebyggende.

Behandlingen starter med en opvarmning og massage af foden, hvorefter der arbejdes med reflekszoner for de symptomer du kommer med. Punkterne findes langs meridianerne på kroppen og zoner under foden.

Denne form for massage af reflekszoner er en komplementær behandlingsmetode – en kombinationsbehandling, hvor der inddrages elementer fra zoneterapi, akupressur og meridianmassage.

Reflekszone massage er, kort fortalt, en behandlingsmetode hvor trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre funktionen et andet sted i kroppen.

Reaktioner ved Reflekszone Massage

Reaktionerne kan være meget forskellige fra person til person.
Reaktioner skal ikke opfattes som en forværring, men er tværtimod bevis på, at behandlingen giver resultat og at bedring er på vej.
Af typiske reaktioner kan nævnes:

• Afslappethed, træthed, dyb søvn
• Mere energi og velvære
• Øget vandladning, mørk eller grumset urin
• Ændring i afføringsmønster og tarmfunktion
• Udskillelse af sekret fra næse, svælg, skede
• Gamle skavanker kan kortvarigt blusse op
• Humørsvingninger

Alle er dog reaktioner, som følge af en udrensning af kroppen, som medvirker til bedring.
Book på toppen af siden

Hot Stone Massage

Du vil modtage massagen i en skøn og afslappende atmosfære, hvor du og din skønne krop er i centrum.

Under behandlingen anvendes nærende og aromatiske olier og hver enkelt kropsdel masseres med langsomme og blide strøg.

Under massagen kan du mærke hvordan musklerne afspændes – krop og sind bliver så afslappet, at du kan opleve en nærmest meditativ tilstand.

Hot Stone massage er en skøn og afslappende wellness massageform, som udføres med 57 grader varme lavasten på din skønne krop og ansigt.

Varmen fra stenene vil strømme ind i din dejlige krop og trænge dybt ned i dine muskler - og du vil opleve at de blide og langsomme strøg fra de varme sten, vil bringe din krop i en fuldstændig afslappet tilstand.

I Østen har Hot Stone massage været benyttet i flere tusinde år, og selv om teknikkerne er forfinet gennem tiderne, så er udgangspunktet det samme.
De varme sten placeres på din krops energi baner, og arbejder herigennem med kroppens ubalancer.

Ét enkelt strøg med en sten under Hot Stone massage har samme effekt som 10 strøg med hænderne - Hot Stone massage er derfor både effektiv og dybdegående.

Varme og massage virker afslappende på din anspændte krop, hvorfor massagen kan afhjælpe myoser og spændinger.
Hot Stone massage stimulerer også kroppens blodcirkulation og giver musklerne en øget blodtilførsel. Derudover forbedres lymfesystemet, så affaldsstoffer hurtigere bliver udskilt fra kroppen.
Book på toppen af siden